Kravaller i Husby

Senaste ghetto ut att kravallera är Husby i Stockholm. Som flera gånger tidigare runt om i landet löper invandrarungdomar amock och tänder eld på bilar, kastar sten och slåss mot kravallpolis, medan övriga medborgare sitter tyst i sina lägenheter och väntar på att vågen ska gå över. För det handlar om en skock, en ganska stor sådan, av pack som ser sin chans att leva rövare. En skock som gärna vill trappa upp striden till att framstå som hela områdets kamp, uppbackade av svensk media som gärna eldar på genom att polemiska attacker mot polisväsendets blotta existens.

Nu ska ni inte missta mig för att likt PK-journalister peka på slumpens lustiga lott och hävda att denna klick kunnat frodas varsomhelst, oberoende av miljö, och att Husby är lika oproblematiskt som Höllviken. Det är samma attityder och ideal som blivit så slående för svenska invandrartätat områden som ligger bakom dessa idiotiska upplopp. Missförstå mig inte. Men just nu bör vi inte ge dessa idioter rätt att få indela sig i hela Husbys stora popolution och på så sätt ge dessa personer nån form av moralisk suvärinitet. Kan vi få dessa individer att kläs av samhörighet och blotta deras nakenhet har vi mycket vunnet.

Men som värst kan vi följa medias patetiska partiskhet i takt med polisens handfallenhet. Det säger mycket om Sveriges klimat.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Politik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s